Başkan Yakar; En az 1 yabancı dil şart”

Başkan Yakar;  En az 1 yabancı dil şart”

Başkan Yakar öğrencilere, en azından bir yabancı dil konusunda kendilerini geliştirmelerini tavsiye etti.




Gönen Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri, matematik öğretmenleri Sezgin Uysal'la birlikte sosyal etkinlik kapsamında Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'ı makamında ziyaret ettiler.


Başkan Yakar öğrencilere, en azından bir yabancı dil konusunda kendilerini geliştirmelerini tavsiye etti.




Oldukça
samimi sohbetlerin geçtiği ziyarette misafirlerine çay ikram eden Başkan Yakar, öğrencilerin sorduğu sorulara içtenlikle cevap verirken, nasihatte de bulunmayı ihmal etmedi. Başkan Yakar öğrencilere, Üniversite hayatına başlamadan önce kesinlikle bir yabancı dili çok iyi öğrenmelisiniz. Bu eğitiminizin sonrası için çok önemli” dedi.

Sosyal etkinlik kapsamındaki ziyarette öğrencilere daha da çok sosyalleşmeyi de tavsiye eden Başkan Yakar, spor yapmak, sinema seyretmek ve bol bol kitap okumak için mutlaka zaman ayırmalarını istedi.

Hayatın her alanında yarış olduğuna dikkat çeken Başkan Yakar, Yarışarak değişen dünyayı yakalamak kadar zaman ayırarak kendinizi de ödüllendirmeniz gerekiyor” dedi. Başkan Yakar, karşılamada olduğu gibi misafirlerini kapıya kadar uğurladı.



Başkanlar Pazar Yerini Gezdi


Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Ticaret Borsası Başkanı Ümit Çetin ve Ticaret Odası Başkanı Hasan Öz çağlayan' la birlikte dün Kapalı Pazar yerini dolaştı.

Pazarcı esnafının nabzının tutulduğu ziyaret programında, Soğuk Hava Deposu ve Hal Binası” yatırım projelerinden dolayı Borsa Başkanı Ümit Çetin, esnafın ilgi odağı oldu.

Esnafın, önceliği soğuk hava deposuna” verin çağrısına duyarsız kalmayan Ticaret Borsası Başkanı Ümit Çetin, Hal Binasından önce soğuk hava deposunu yapacağız. Paramız hazır” sözünü verdi.

Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Ticaret Borsası Başkanı Ümit Çetin ve Ticaret Odası Başkanı Hasan Öz çağlayan 'la birlikte dün Kapalı Pazar yerini gezdi, esnafın derdini ve taleplerini dinlendi.

Soğuk Hava Deposu ve Hal Binası yatırım projelerinden dolayı pazarcı esnafının ilgi odağı olan Ticaret Borsası Başkanı Ümit Çetin, esnaf buzhaneyi, hal binasından önce yapın. En önemli ihtiyacımız soğuk hava deposu. Çok sıkıntı çekmekteyiz” çağrısında bulunurken, Gönen Belediyesiyle işbirliğinde hem soğuk hava deposunun hem de hal binasının yapılacağını vurgulayan Çetin, soğuk hava deposuna öncelik veririz. Kaynak sıkıntımız yok. bizim için önemli olan insanlarımızın sorunlarına çözüm üretmektir.`` dedi






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı